Skip navigation MENU

Geef om Gelderland

Steeds meer mensen willen het verschil maken voor de natuur, het landschap of het milieu in hun omgeving. Jij ook? Wij helpen je graag aan nieuwe kennis en inspiratie om het verschil ook echt te kunnen maken. Daarom hebben we het programma Geef om Gelderland opgezet.

In ‘Geef om Gelderland’ bieden we je elke maand de mogelijkheid om deel te nemen aan een webinar, meeting, lezing of excursie. Houd onze agenda in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief om de aankondigingen te volgen.

Zomerstop

We houden nu een tijdelijke zomerstop. Binnenkort zal hier het schema van activiteiten van na de zomer verschijnen

 

Eerdere activiteiten

Geef om Gelderland is gestart in 2020, met een webinar over Plan Boom, een bijeenkomst over het vergroenen van de Regionale Energie Strategieën, een gesprek over onze visie op de toekomst van de landbouw en een lezing van milieufilosoof Martin Drenthen. In 2021 hebben we webinars over het Aanvalsplan Landschapselementen, Schone Lucht, biodiversiteit, de nieuwe wet bestuur en toezicht, een online-meetup over circulair ondernemen een fotoworkshop en een themabijeenkomst over natuur en landschap in de energietransitie gehouden.