Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Geef om Gelderland

 

Steeds meer mensen willen het verschil maken voor de natuur, het landschap of het milieu in hun omgeving. Daarom hebben we het programma Geef om Gelderland opgezet.

Wil jij meer groene kennis opdoen, geïnspireerd worden of laten horen wat jij belangrijk vindt en waar jij voor staat? Neem dan deel aan ons afwisselende programma, bestaande uit webinars, meetings, lezingen of excursies. De bijeenkomsten vinden ongeveer eens per maand plaats.

Programma Geef om Gelderland 2022

13 januari (19:30 uur) – Webinar Omgevingsrecht en de natuur
3 maart (19:30 uur) – Webinar Recreatiezonering Veluwe
1 april (11:00 uur – 15:00 uur) – Excursie ‘Natuurinclusieve Energietransitie’

Overige data worden nader bepaald. Houd onze agenda in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Eerdere activiteiten

Geef om Gelderland is gestart in 2020, met een webinar over Plan Boom, een bijeenkomst over het vergroenen van de Regionale Energie Strategieën, een gesprek over onze visie op de toekomst van de landbouw en een lezing van milieufilosoof Martin Drenthen. In 2021 organiseerden we webinars over het Aanvalsplan Landschapselementen, Schone Lucht, biodiversiteit, de nieuwe wet bestuur en toezicht, een online-meetup over circulair ondernemen een fotoworkshop en een themabijeenkomst over natuur en landschap in de energietransitie.