Fietsroute rondje Betuwe

Fietsroute Betuwe

Wil je meer zien van de Betuwse omgeving en tegelijkertijd kennismaken met de mooie en heerlijke producten van duurzame aanbieders? Stap dan op de fiets en geniet van deze route langs 6 verschillende aanbieders.

In iets minder dan 2,5 uur fiets je door de Betuwse weilanden en kun je genieten van de verse producten die zij ter plekke aanbieden. Haal eerst zelfgebakken brood bij Stichting Thedinghsweert, geniet van de Betuwse fruitsappen en de Krenkelaar van de Fruitmotor bij de Betuwse Fruitshop, wandel en lunch bij Landgoed Mariënwaerdt, haal je eieren bij Pluimveebedrijf Thomassen, je meel bij Molen De Prins van Oranje en eindig met lokaal geteelde wijn bij het Betuwse Wijndomein. Elke aanbieder is uniek. Een ding is zeker, na deze fietstocht weet jij de lekkerste duurzame producten in de Betuwe wel te vinden! Op www.puurbetuws.nl vind je nog meer lokale aanbieders en kun je online je producten bestellen.

*LET OP! Neem voor deze route contant geld mee. Hiermee kun je bij Pluimveebedrijf Thomassen eieren uit de automaat halen.

Google Maps Routebeschrijving

Klik op de onderstaande afbeelding voor de PDF met meer informatie.

 

Maak kennis met De Fruitmotor!

 

Kijk voor meer fietsroutes in andere provincies op:

Fietsroutes GoodFoodClub