Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Symposium Permacultuur

22 juni 2019 - 09:00 uur

Permacultuur. Foto VeltPermacultuur is veelzijdig. Je tuin, je kijk op natuur en je levenswijze komen er in samen. Het is een vorm van ecologisch leven, van ecologisch tuinieren. Maar wat zijn de principes van permacultuur? Hoe maak je die concreet in je tuin? Tuinspecialisten van Velt én permacultuurexperts geven tijdens het symposium Permacultuur hun kijk. Tuiniers delen hun motivatie, hun ambitie, hun tuin. Zij inspireren je om zelf in je tuin aan de slag te gaan.

In de ochtend verzorgen de auteurs van het boek ‘Permacultuur: Van appelboom tot zeekool’ een boeiende inleiding én ze signeren hun boek tijdens de middagpauze. Daarna volgen ervaringen van drie verschillende praktijkgerichte permacultuurprojecten uit Nederland en Frankrijk.

Wanneer: Zaterdag 22 juni, 9.00 – 16.30 uur
Waar: Hogeschool Van Hall Larenstein, Larensteinselaan 26-A in Velp
Deelname: € 35 voor Velt-leden, niet Velt-leden betalen € 45. Inclusief een uitgebreide ecologische lunch.
Aanmelden: Verplicht, via www.velt.nu/symposium

Velt is de vereniging voor ecologisch leven, koken en tuinieren. Deze ledenorganisatie telt momenteel circa 17.500 gezinnen, waarvan meer dan 3200 in Nederland. Velt is het kenniscentrum voor ecologie, verenigd in afdelingen en werkgroepen die geregeld lessen en activiteiten organiseren. Velt schrijft ook boeken en publicaties over ecologisch tuinieren en koken.
Meer informatie: www.velt.nu