Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Natuur Actief Avond

20 november 2018 - 20:00 uur

Zin in een leuke, informatieve avond over de natuur? Kom dan naar een Natuur Actief avond in Didam! Meerdere keren in het jaar organiseert Natuur Actief, een werkgroep van IVN De Oude IJsselstreek, een leuke avond voor natuurliefhebbers. De eerstkomende is 20 november.

Natuur Actief, IVN De Oude IJsselstreekFotograaf Edwin Langendoen vertelt hoe je met je camera creatief kunt zijn in de natuur. Hij legt uit wat een ‘star trail’ is en hoe je zo’n foto maakt, wat high-key fotografie is en hoe dit tot stand komt en wat voor leuk effect je ermee krijgt. Dit alles aan de hand van voorbeelden van door hem gemaakte foto’s.
Vogelaar Guido Janze laat zien welke vogels we in de winter kunnen zien. We bekijken een aantal standvogels, soorten die geen trek vertonen, maar in hun broedgebied blijven. Ook toont hij wat bekende en minder bekende wintergasten.
Met de decemberfeestdagen in zicht, is ook de IVN-winkel deze avond aanwezig. Er zijn diverse natuur- en milieu gerelateerde producten te koop, zoals memoblokjes, zoekkaarten, mokken, verjaardagskalender en natuurlijk [tweedehands] boeken.

Wanneer: Dinsdag 20 november, 20.00 – 22.00 uur, inloop vanaf 19.40
Waar: Hotel Ruimzicht, Kilderseweg 17 in Didam
Toegang: € 3,-
Organisatie: Natuur Actief