Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Loenense Natuurwerkdag

13 oktober 2018 - 09:30 uur

Vrienden Loenense bossen organiseren “Loenense Natuurwerkdag”

Omdat we in Loenen zoveel natuur om ons heen hebben en de diverse natuurorganisaties ons als Loenenaren na aan het hart liggen heeft de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen besloten om naast de landelijke natuurwerkdag een Loenense Natuurwerkdag te organiseren.

Op 13 oktober aan de slag

Op zaterdag 13 oktober is het zover. Met hopelijk veel mensen willen we in de gebieden van het Geldersch Landschap & Kasteelen, Natuurmonumenten en Landgoed Groenouwe ons steentje bijdragen aan werkzaamheden in de natuur! We zullen ons dan voornamelijk bezig houden met het schoonhouden van de hei (kleine boompjes en struikjes verwijderen), de fietspaden en zijkanten vrijhouden van takken.

Tijd en locatie

Verzamelen om 09.30 uur bij de parkeerplaats “Het dichte gat” aan de Groenendaalseweg waar de koffie voor u klaar staat. We lunchen zo rond 12.00 uur met door u zelf meegebrachte lunch (en indien mogelijk werkhandschoenen) we werken tot c.a. 14.00 uur. Voor koffie, thee en gereedschap wordt gezorgd!

We kunnen u garanderen dat alle stress tijdens het werk in de natuur volledig van u afvalt.

Aanmelden

U kunt zich opgeven voor 10 oktober op de website:  www.vriendenloenensebossen.nl onder vermelding van: “deelnemer Loenense Natuurwerkdag” of per e-mail: info@vriendenloenensebossen.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting Vrienden van de Loenense Bossen