Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Landelijke Natuurwerkdag 2020 – afgelast

06 november 2020 - 09:00 uur

Deze activiteit is vanwege corona helaas afgelast!

Elke eerste zaterdag van november vindt de Natuurwerkdag plaats. Dit jaar is een speciale editie, de Natuurwerkdag bestaat namelijk 20 jaar! Iedereen is welkom om een handje mee te helpen in de natuur, op 6, 7 of 8 november. Geef je op samen met buren, vrienden, familie, collega’s of sportclub en zet je samen in voor natuur dichtbij huis.

Beleef het landschap!

Op plekken in heel Nederland bieden onze provinciale organisaties klussen aan waar je samen met anderen in natuurgebieden of een stuk groen in de wijk aan de slag kunt gaan. De afgelopen 19 jaar is de Natuurwerkdag uitgegroeid van 3.000 deelnemers op 95 locaties naar een evenement met ruim 600 locaties en 15.000 deelnemers.

Al het werk dat verzet wordt op de Natuurwerkdag levert een belangrijke bijdrage aan het beschermen en behouden van natuur en een groene leefomgeving. Samen met anderen zet je je bijvoorbeeld in voor leefruimte voor de boomkikker, ringslang, een nestelplek voor vogels of een karakteristieke knotbomenrij. Ook kinderen zijn van harte welkom op de Natuurwerkdag. Op verschillende locaties zijn er zelfs speciale kinderactiviteiten.

  Natuurwerkdag