Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Inspiratieavond voor jongeren over duurzaam Arnhem (geannuleerd)

20 januari 2022 - 19:15 uur

Deze bijeenkomst is geannuleerd.

Ben jij jong, woon je in de gemeente Arnhem en wil je graag meer inspraak over je eigen omgeving als het over duurzaamheid gaat? Kom dan 20 januari naar onze inspiratieavond! Je kunt daar met de gemeente in gesprek over wat voor jou belangrijk is.

De avond begint om 19.15 uur met een introductie van Floor Hogenhout. Floor is op haar 23e al actief in de gemeentepolitiek en vertelt ons over de gemeenteraadsverkiezingen. Hierna gaan we uiteen in groepen om in twee rondes te praten over de volgende thema’s:

  • Arnhem klimaatbestendig?
    Is Arnhem hittebestendig? Of al klaar voor de verwachte wateroverlast? Ga in gesprek over de aanpak die jou het meest aanspreekt.
  • Groene stad
    Hoe kan Arnhem meer biodiversiteit ontwikkelen en hoe belangrijk is natuur in de stad?

Om 21 uur worden de tafelgesprekken afgerond en is er nog tijd om na te borrelen. 21.30 sluiten we de avond.

Je kan je kosteloos aanmelden via onderstaand registratieformulier. Geef hierbij ook aan welk thema jij het liefst wil bespreken. We organiseren deze avond online, maar wees niet bang, we zijn hard aan het werk om ervoor te zorgen dat het geen dodelijk saaie zoom-sessie wordt. Als het mogelijk is om deze avond fysiek te organiseren, hebben we een locatie achter de hand. We houden je op de hoogte!

Voor opmerkingen of vragen kan je mailen naar info@natuurenmilieugelderland.nl o.v.v. inspiratieavond.