Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Fête de la nature 2020

04 september 2020 - 12:00 uur

De natuur inspireert, verwondert, maakt je blij. Met Fête de la Nature vieren we de natuur. Fête is een grassroots natuurfestival: iedereen kan zelf een natuurfeestje organiseren. Van theater in de natuur tot een oogstfeest, van een vleermuizenexcursie tot een hardloopwedstrijd in het groen. Zo betrekken we meer mensen bij de natuur, op een manier die bij hen past.

IVN Natuureducatie ondersteunt Fête qua communicatie en organisatie. Samen vieren we de natuur! Wil je zelf een event organiseren? Meld jouw evenement hier aan.

Fête de la nature is in 2020 op 4, 5 en 6 september. We houden de coronamaatregelen omtrent events goed in de gaten en volgen de richtlijnen van de overheid. Omdat Fête de la Nature in verschillende vormen georganiseerd kan worden en de coronamaatregelen langzaam aan worden versoepeld, verwachten we dat festiviteiten op een passende manier door kunnen gaan. Juist in deze tijden kunnen we steun putten uit de natuur. Houd bij de organisatie van je evenement alvast rekening met de gelegenheid om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Wanneer: 4, 5 en 6 september 2020
Waar: Heel Nederland
Informatie: Website Fête de la nature