Skip navigation MENU

Evenement HIER opgewekt 2020

18 november 2020 - 10:00 uur

Woensdag 18 t/m vrijdag 20 november vindt het Evenement HIER opgewekt 2020 plaats! Schrijf het in je agenda. Je bent van harte uitgenodigd. Vanwege de coronacrisis wordt de negende editie een beetje anders dan je gewend bent. EHO 2020 wordt een hybride evenement van drie dagen. De sessies vinden grotendeels online plaats, aangevuld met offline sessies in klein gezelschap op locatie.

Programma

Je kunt veel inhoudelijke kennis verwachten, persoonlijke sessies in kleine groepen, een gezamenlijke dagstart en een vrolijke noot. Gegoten in een groot aantal webinars, discussiegroepen, locatiebezoeken, online netwerken en meer.
Je kiest zelf aan welke onderdelen je deelneemt en aan welke niet. Zo richt je je dag in zoals jij dat fijn vindt en is non-stop achter het scherm zitten niet nodig.
Heb je suggesties? Laat het weten via info@hieropgewekt.nl. In september start de inschrijving en vind je meer info op de website van HIER opgewekt.

Evenement HIER opgewekt

EHO is het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie. De lokale energiebeweging van Nederland komt er ieder jaar samen. Om kennis te delen, inspiratie op te doen en elkaar te ontmoeten.
EHO is interessant voor lokale duurzame energie-initiatieven: van startende bewonersinitiatieven tot gevorderde coöperaties. Ook voor samenwerkingspartners van lokale initiatieven is deelnemen waardevol. Deelnemers vanuit gemeenten, provincies, warmtebedrijven, energieleveranciers en serviceverleners zijn van harte welkom.

Wanneer: 18, 19 en 20 november 2020, dagelijks 10.00 en 16.00 uur
Waar: Online en op locaties door het land
Informatie: Website HIER opgewekt

We heten vanaf nu Natuur en Milieu Gelderland. Voor jou verandert er niets. Meer lezen over onze nieuwe naam