Skip navigation MENU

Evenement HIER opgewekt 2020

18 november 2020 - 10:00 uur

Woensdag 18 t/m vrijdag 20 november 2020 vindt de negende editie van het Evenement HIER opgewekt plaats: het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie in Nederland. HIER Opgewekt is hét ontmoetingsmoment voor iedereen die betrokken is bij de lokale energie-initiatieven. De Natuur en Milieufederaties (NMF’s) zijn partner van het evenement.

Het event gaat dit jaar voor het eerst helemaal online. Er is keuze uit zo’n 25 deelsessies met onder andere sessies van de Natuur en Milieufederaties en de Participatiecoalitie. Naast een plenair programma is er ook de Climate Comedy Night – met onder meer cabaretiers Martijn Koning en Rayen Panday. Het volledige programma van dit driedaagse evenement vind je op de site.

Programma

Je kunt veel inhoudelijke kennis verwachten, persoonlijke sessies in kleine groepen en een vrolijke noot. Gegoten in een groot aantal webinars, huiskamersessies, online netwerken en meer.
Je kiest zelf aan welke onderdelen je deelneemt en aan welke niet. Zo richt je je dag in zoals jij dat fijn vindt en is non-stop achter het scherm zitten niet nodig.
Meer informatie en inschrijven op de website van HIER opgewekt.

Evenement HIER opgewekt

EHO is het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie. De lokale energiebeweging van Nederland komt er ieder jaar samen. Om kennis te delen, inspiratie op te doen en elkaar te ontmoeten.
EHO is interessant voor lokale duurzame energie-initiatieven: van startende bewonersinitiatieven tot gevorderde coöperaties. Ook voor samenwerkingspartners van lokale initiatieven is deelnemen waardevol. Deelnemers vanuit gemeenten, provincies, warmtebedrijven, energieleveranciers en serviceverleners zijn van harte welkom.

Wanneer: 18, 19 en 20 november 2020
Waar: Online
Informatie: Website HIER opgewekt

We heten vanaf nu Natuur en Milieu Gelderland. Voor jou verandert er niets. Meer lezen over onze nieuwe naam