Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Energy Café: Mogelijkheden van All Electric

04 oktober 2018 - 16:00 uur

Er komen steeds meer All Electric concepten op de markt als duurzaam alternatief voor systemen die op fossiele brandstoffen werken. Technisch is het allemaal mogelijk, maar wat gebeurt er als we allemaal overschakelen op All Electric. En dan niet alleen in onze woningen, maar ook qua vervoer en in de industrie. Wat zijn de consequenties van All Electric als we het massaal gaan toepassen? Zijn er al goede voorbeelden en waar lopen we tegenaan? Hier gaat het Energy Café Arnhem het op 4 oktober over hebben!

Ballard Asare Bediako, senior onderzoeker Smart Grids van de HAN, zal toelichten wat het betekent  als we op grote schaal naar All Electric overgaan. Welke slimme oplossingen zijn er daarbij te bedenken en wat zijn de ontwikkelingen?
Marion Braams van Clean Mobility Center zal ingaan op de ontwikkelingen en kansen ten aanzien van  mobiliteit, zoals elektrisch rijden, laadinfrastructuur, waterstof en opslagmogelijkheden.
Michel Rauwers vertelt over zijn woning die hij heeft verbouwd naar All Electric. Wat bevalt goed en wat zou hij nu anders doen?
Tot slot volgt nog een aantal pitches.

Wanneer: Donderdag 4 oktober, 16.00 – 17.30 uur\
Waar: Showroom Arnhem, Langstraat 20 in Arnhem
Deelname: Gratis, aanmelden niet nodig
Informatie: Energy Café Arnhem