Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Excursie + Algemene ledenvergadering GNMF

17 april 2019 - 15:00 uur

Op woensdag 17 april is de halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de GNMF. Deze keer opnieuw op een bijzondere locatie: Avri in Geldermalsen.

Tijdens het middagprogramma bezoeken we het zonnepark. Vervolgens kun je gratis aanschuiven voor een vegetarische maaltijd, waarna de vergadering start. Op de agenda staat het (financiële) jaarverslag over 2018. We sluiten af met een borrel.

Globaal programma

15.00 uur Inloop en ontvangst met koffie en thee
15.30 uur Presentaties van:
Erik de Vries (directeur Avri): strategie Avri voor energie, ‘omgekeerd inzamelen’ huishoudelijk afval in de regio Rivierenland en opwek van duurzame energie;
Gerlach Velthoven (directeur coöperatie Betuwewind): coöperatief windpark Avri en Deil, zonnedaken en het Coöperatief Energie Dienstenbedrijf.
16.15 uur Excursie zonnepark
17.00 uur Eenvoudige maaltijd (soep en broodjes, vegetarisch)
18.00 uur Algemene Ledenvergadering
19.45 uur Borrel
20.30 uur Einde

Aanmelden

Niet-leden zijn van harte welkom bij het middagprogramma. Kom je namens een lidorganisatie? Vermeld de organisatie dan op het aanmeldformulier. Meld je hier vóór 12 april aan voor de ledenvergadering op 17 april.

Bereikbaarheid Avri

Locatie en bereikbaarheid: Meersteeg 15, 4191 NK Geldermalsen. 15 minuten fietsen vanaf station Geldermalsen en ca 50 minuten lopen. Per auto goed te bereiken vanaf de A15. (routebeschrijving)
De GNMF zet taxibusjes in van station Geldermalsen naar Avri en vice versa. Geef je hiervoor op via het aanmeldformulier, dan ontvang je nog nader bericht.

Tot ziens op 17 april!