Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Geef ons een lid cadeau voor ons jubileum!

We zijn jarig! Dit jaar worden wij vijftig. Dat is natuurlijk reden voor een feestje. Het is ook een moment om stil te staan bij onze toekomst. Wat heeft onze vereniging nodig om aan een groen en duurzaam Gelderland te blijven werken? Het antwoord: nog meer betrokkenheid! We zijn heel blij met onze betrokken en actieve leden. We zien dat we samen écht sterker staan als we iets aankaarten bij gemeente of provincie. Daarom vragen we onze leden om een bijzonder cadeautje: geef je ons een nieuw lid cadeau? Wij bieden een warm welkom en hopen natuurlijk dat diegene lang bij ons blijft!

Hoe gaat het in zijn werk?
Vul onderstaand formulier in en maak éénmalig 25 euro over: de kosten voor een jaarlidmaatschap. Zowel jij als het nieuwe lid zit nergens aan vast. Het nieuwe lid zal het hele jaar goed op de hoogte gehouden worden van onze werkzaamheden. Net als onze andere leden dus! Volgend jaar vragen we alle dit jaar cadeaugegeven nieuwe leden of ze bij ons betrokken willen blijven. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd.

Voor wat hoort wat
Je krijgt een mooi bedankje voor je ‘cadeau aan ons’, een set van vijf ansichtkaarten met foto’s van de prachtige natuur in Gelderland. Ook het nieuwe lid krijgt dit als welkomstcadeautje. Een welkom van wat hopelijk een lange samenwerking zal zijn!